Brugtvarer af kvalitet.

Passion for retro møbler

Lindholm Antik og Design’s helt store passion er retro møbler. Vi elsker at gå på opdagelse i alt fra huse og lejligheder til butikker og gårde, og vi kører gerne hele landet rundt for de rette fund. Vores arbejde er vores hobby, og vi nyder at finde og opkøbe de store designklassikere og at give teaktræsmøbler, palisandermøbler og designerlamper nye hjem. Bag vores passion finder du en enorm viden, og vi kan på lige fod med aktionsselskaberne, vurderer dine retromøbler, teaktræsmøbler og palisandermøbler, så du får det for dem, som de er værd.

Når det gamle bliver til det nye

Trends skifter, og det der før var yt, bliver in. Teaktræsmøbler og palisandermøbler fylder igen de danske stuer, og dansk design af eksempelvis Børge Mogensen, Wegner og Arne Jacobsen er i højsædet. Hos Lindholm Antik og Design har vi specialiseret os i møbler og design, som eksempelvis teaktræsmøbler og palisandermøbler, designerlamper og keramik. Vi er altid på udkig efter møbler fra dansk designs storhedstid, og designs fra 50’erne og 60’erne er vores hjertebørn.

Forståelse for dansk design

Efterspørgslen på dansk design og retromøbler er i dag ekstremt høj, og det kan synes næsten umuligt at finde eksempelvis en Y-Stol af Wegner på egen hånd. Hos Lindholm Antik og Design vil vi gerne lette processen fra, at stolen står i et støvet hjørne på loftet, til at den ender hos en ny ejer. Det er derfor, at vi indkøber retromøbler og dødsbo fra hele Danmark. For de danske huse gemmer på en masse retromøbler, designer lamper og teaktræsmøbler.

Få den rette pris

Hos Lindholm Antik og Design har vi stor erfaring, med det vi laver, og vi kender dansk design. Når vi giver et uforpligtende bud på et dødsbo, kigger vi altid godt efter. Det gør vi, fordi vi af erfaring ved, at husene gemmer på alt fra stel og keramik til teaktræsmøbler og designerlamper. Når vi giver et bud på dit dødsbo, tilpasser vi os dine behov. Vi respekterer den givne situation og har altid dine ønsker i fokus. På den måde kan du være sikker på, at dine møbler ender det bedste sted og til den rette pris.

Kig forbi

Her kan du finde vores åbningstider,
samt datoer på events og loppemarkeder

ÅBNINGSTIDER

Hver søndag fra kl. 9-16
eller efter aftale.

Kan kontaktes på alle tidspunkter.

EVENTKALENDER

Klik på en af de markerede datoer, for at se eventet.

march, 2021

mon

tue

wed

thu

fri

sat

sun

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

No Events

FIND OS HER

Klik på kortet for at få en rutevejledning.

X